Προληπτικός έλεγχος στους οδηγούς ΤΑΧΙ στα Χανιά, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σωματείου.

Σημαντική πρωτοβουλία από το Σωματείο ΤΑΞΙ Νομού Χανίων που κατόπιν ενεργειών του υπέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες σε τεστ κορωνοϊού οδηγούς επαγγελματίες ΤΑΧΙ, μέλη του σωματείου, αναλογιζόμενο την ευθύνη που έχουν οι επαγγελματίες, καθώς έρχονται σε επαφή, καθημερινά, με αρκετό κόσμο και με γνώμονα την προστασία των πολιτών.

Τα τεστ κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, στα γραφεία του Σωματείου ΤΑΧΙ του Νομού Χανίων και τα αποτελέσματά του θα βγουν την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ τηρήθηκαν για την πραγματοποίησή τους,  όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι κλιμάκια του ΕΟΔΥ κινούνται και “σαρώνουν” καθημερινά, όλο το εύρος του Νομού Χανίων πραγματοποιώντας ελέγχους σε δημόσιες υπηρεσίες και όπου αλλού χρειαστεί.

“Εμείς σαν σωματείο ξεκινήσαμε από την καραντίνα της άνοιξης με απολυμάνσεις στα αυτοκίνητά μας, στη συνέχεια και σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια Χανίων πήραμε μάσκες τις οποίες χρησιμοποιούσαμε εμείς ως οδηγοί αλλά και τις παρείχαμε δωρεάν. σε πελάτες που δεν είχαν, καθώς και αντισηπτικά, μαντηλάκια κτλ. Πολλοί οδηγοί μάλιστα έχουν κάνει επιπλέον αντισηπτικό έλεγχο στα οχήματά τους. Από εμάς υπάρχει υπευθυνότητα και επίγνωση της κατάστασης”, τονίζει στο Flashnews.gr o πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ν.Χανίων Ηλίας Καραπατάκης.

“Παρά το γεγονός ότι η δουλειά μας έχει πέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, εμείς ως σωματείο έχουμε επίγνωση της κατάστασης και όλοι οι συνάδελφοι επιδεικνύουν τον επαγγελματισμό που απαιτείται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνά και η χώρα μας”, προσθέτει ο κ. Καραπατακης.

Σε κάθε περίπτωση οι έλεγχοι και τα μέτρα πρόληψης θα συνεχιστούν από το σωματείο και στο επόμενο διάστημα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook