Το κλιμάκιο με τον επικεφαλής της παράταξης Δημήτρη Ανθούση και δημοτικούς συμβούλους κατέγραψε τα προβλήματα των κατοίκων

Οικισμούς και χωριά της Τοπικής Κοινότητας Βουκολιών επισκέφθηκε, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά», αποτελούμενο από τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Ανθούση, Αλεξία Κουμάκη και Στέλιο Μαριανάκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση “οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» συνομίλησαν με κατοίκους στο χωριό Φωτακάδο και στους οικισμούς Κολύμπα και Παρτσαλιανά και κατέγραψαν τα σημαντικότερα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, πέραν από αιτήματα, εξέφρασαν το παράπονο ότι είναι παντελώς ξεχασμένοι τόσο από τον Δήμο Πλατανιά, όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης.

Οι Δημήτρης Ανθούσης, Αλεξία Κουμάκη και Στέλιος Μαριανάκης μετέβησαν σε μία σειρά από σημεία στα οποία είχαν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές τον Φεβρουάριο του 2019 και όπου η κατάσταση εξακολουθεί, δεκαοκτώ μήνες αργότερα, να παραμένει τραγική, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις τον δρόμο Φωτακάδο – Παλαιά Ρούματα και το αγροτικό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, που παραμένει σε μεγάλο βαθμό απροσπέλαστο, καθώς δεν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις εδώ και μήνες. 

Ανάλογη ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν και στη γέφυρα στην περιοχή Χατζιανά – Κολύμπα, όπως και στο κεντρικό ποτάμι, όπου για πολλά χιλιόμετρα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» περπάτησε σε γειτονιές του χωριού Φωτακάδο και συνομίλησε με κατοίκους, τονίζοντας ότι τα αιτήματά τους, που είναι εύλογα και δίκαια, θα τεθούν, με αποφασιστικό τρόπο, επί τάπητος το επόμενο χρονικό διάστημα στους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook