Χωρίς να καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της ολομέλειας του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων συμφώνησαν στην ανάγκη για συνέχιση των κινητοποιήσεων, επέλεξαν όμως, να μην καταλήξουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μορφές κινητοποιήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες εξελίξεις

Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, οι ημερομηνίες θα ορισθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή με βάση τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι από πολιτική άποψη, η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

«Τα συνδικάτα κλείνουν τα αυτιά τους σε όλους τους συμμετέχοντες στο πολιτικό παιχνίδι, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους που θέλουν να τους εντάξουν στις δικές τους λογικές. Οι εργαζόμενοι οργανώνουν τους αγώνες τους» τόνισε ο κ. Παναγόπουλος.

Συνεχίζεται πάντως η ολομέλεια του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, ενώ και την Τρίτη κατά την κοινή τους συνεδρίαση οι Εκτελεστικές Επιτροπές ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, δεν κατέληξαν σε αποφάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook