Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος 

Πως παίζεται το blackjack

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Μεξικό, με τη Λεόν να υποδέχεται σε ουδέτερη έδρα την Αμέρικα. Δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο και αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση. Η διακοπή βρήκε τη Λεόν με τέσσερις σερί νίκες και πατούσε καλά πριν από αυτή. Ειδικά στην έδρα της ανεβαίνει επίπεδο και είναι πολύ δυνατή. Τώρα όμως δεν θα παίξει στο γήπεδο της, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και μέχρι να λυθεί, θα αναγκαστεί να παίξει στην έδρα της Νεκάξα. Αυτό της αφαιρεί δυναμική, αλλά παραμένει μια πολύ καλή ομάδα που είναι πρωτοπόρος κιόλας στο πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη, η Αμέρικα είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρία σερί ντέρμπι, με απολογισμό μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Τώρα έχει τέταρτο δύσκολο ματς μπροστά της, ωστόσο η διακοπή τη βοήθησε να ανασυνταχθεί και κυρίως να αδειάσει το απουσιολόγιο, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος από απουσίες. Μόνο μια απουσία έχει για το μεγάλο ματς και ο Ερέρα μπορεί να είναι πολύ πιο ήσυχος.

Αν έπαιζε στη φυσική έδρα της η Λεόν θα κοίταγα τον άσο, αλλά στο 1.95 δεν λέει την αλήθεια. Με την Αμέρικα παίζει. Η ομάδα του Ερέρα θα επιτεθεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του έμπειρου κόουτς και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει να κάνει και κάτι άλλο. Βάζει και δέχεται γκολ με άνεση. Η Λεόν βάζει και αυτή εύκολα. Περιμένω να δούμε ωραίο ματς, αντάξιο των δύο ομάδων. Το G/G & Over 2.5 στο 2.10 θα παιχθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook