Ένα βίντεο στο TikTok δείχνει μία δασκάλα κολύμβησης να ρίχνει σκόπιμα στην πισίνα ένα μικρό παιδί το οποίο είναι πλήρως ντυμένο ακόμα και μπουφάν.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Σάνον, είναι ήδη μέσα στο νερό όταν το μόλις το ενός έτους παιδί πέφτει σε αυτό, και σύμφωνα με την Daily Mail εκπαιδεύτρια κολύμβησης που κάνει μαθήματα για επιβίωση στο νερό για μικρά παιδιά. Η γυναίκα φαίνεται να ωθεί το παιδί προς την άκρη της πισίνας πριν το ρίξει μέσα σε αυτή.

Το παιδί πέφτει με το πρόσωπο στο νερό ενώ βγάζει μικρές κραυγές φοβούμενο ότι θα πνιγεί. Τελικά, καταφέρνει να γυρίσει το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το κεφάλι έξω από το νερό για να αναπνέει. Όλο αυτό το διάστημα η εκπαιδεύτρια απλά στέκεται και παρακολουθεί, ενώ περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του παιδιού στο νερό το σηκώνει.

«Κλάμα = αναπνοή. Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν το κεφάλι πάνω από το νερό», έγραψε στο TikTok βίντεο. «Ενός έτους, παλτό, παπούτσια, κανονική πάνα. Τι γίνεται αν δεν ακούσατε ποτέ το παιδί σας να κλαίει επειδή δεν το ετοιμάστε με μαθήματα κολύμβησης για επιβίωση στο νερό;».

@whynot0818

1yo coat, shoes, regular diaper. What if you never heard your child cry again bc you didn’t prepare them with ##aquaticsurvival ##swimlessons