Στις 25 Οκτωβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει πεζοπορία για τα μέλη του στο φαράγγι της Ίμπρου, που βρίσκεται στην επαρχία Σφακίων και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Κρήτη, μετά το φαράγγι της Σαμαριάς.

Κάποτε αποτελούσε τον κύριο δρόμο επικοινωνίας Σφακιών – Χανίων. Το γραφικό τοπίο και η ερημιά του σε συνδυασμό με τον χαμηλό βαθμό δυσκολίας το καθιστούν ιδανικό να το διασχίσουν όλοι. Το μήκος του είναι περίπου 9 χλμ. Μετά το τέλος της διαδρομής το λεωφορείο θα μεταφέρει τα μέλη του συλλόγου στο Φραγκοκάστελλο για να κάνουν μπάνιο και να γευματίσουν σε ταβέρνα.

Η αναχώρηση θα γινει με 2 λεωφορεία από Άγιο Νικόλαο και από Ιεράπετρα. Στις 6.30 π.μ. από το πάρκινγκ του ΑΒ στον Άγιο Νικόλαο. Από Ιεράπετρα 5.45 έξω από τα Λίντλ. Εκτιμώμενη άφιξη στο φαράγγι στις 10.00 π.μ. και στο Φραγκοκάστελλο στις 14.00. Επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο στις 8-9 το βράδυ.

Προσοχή: Η ώρα αλλάζει την Κυριακή!!

Απαραίτητα αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια, σακίδιο με αρκετό νερό, σνακ, αντηλιακό, καπέλο, αντιανεμικό / αδιάβροχο και μάσκα για το λεωφορείο. Αρχηγός - Πληροφορίες - Κλείσιμο θέσεων: Γιάννης Πάγκαλος (τηλ. 28410-28173, ώρες καταστημάτων)

΄Ώρες πορείας:  3,  ΧΛΜ: 9,  Β. Δ.: 1.