Η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή των Μαλίων προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε θερμοκήπια ενώ οι δρόμοι θυμίζουν εικόνες από ορεινή περιοχή.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν ολόκληρη την Κρήτη και είχαν ως αποτέλεσμα την ισχυρή χαλαζόπτωση μέσα στη νύχτα φαίνεται πως “χτύπησε” πάρα πολύ την ευρύτερη περιοχή των Μαλίων.

Οι κεντρικοί δρόμοι μιας εκ των πιο τουριστικών περιοχών του νησιού θυμίζουν βορεινές περιοχές και το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ενώ τα Μάλια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, η κεντρική οδική αρτηρία που τα συνδέει με την Χερσόνησο και την Σταλίδα ήταν γεμάτη από χαλάζι ακόμα και όταν ξημέρωσε! 

Όμως σαν να μην έφτανε η χαλαζόπτωση που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στους δρόμους της περιοχής, υπήρξαν μεγάλες καταστροφές και σε θερμοκήπια που βρίσκονται στα Μάλια. 

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr από θερμοκήπια της περιοχής που δείχνουν να έχουν… “βομβαρδιστεί” από το χαλάζι που έπεσε καθώς είναι πλήρως κατεστραμμένα όπως και χωράφια που κατέστρεψαν ολόκληρες σοδειές αγροτικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook