«Νόμιζα πως το είχα βάλει στο mute» – To περιοδικό «New Yorker» τον έθεσε σε διαθεσιμότητα, το CNN τον έβγαλε σε υποχρεωτική άδεια

Πολύ κακή εξέλιξη είχε για τον έγκριτο δημοσιογράφο του «New Yorker» και νομικό αναλυτή του CNN, Jeffrey Toobin, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια διάσκεψης στην εφαρμογή Zoom.

Ο ίδιος φέρεται να αυνανιζόταν σε βιντεοκλήση με συναδέλφους στο Zoom, σε αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε «ατύχημα».

Το περιοδικό δήλωσε αμέσως πως έχει θέσει τον εδώ και 25χρόνια συνεργάτη του σε διαθεσιμότητα, ερευνώντας περαιτέρω το θέμα, την ίδια ώρα που εκπρόσωπος του CNN δήλωσε: «Ο Jeff Toobin έχει ζητήσει άδεια για ένα διάστημα, καθώς έχει ένα προσωπικό θέμα να διευθετήσει, άδεια που του έχει χορηγηθεί».

Κανένα από τα δύο μέσα δεν ξεκαθάρισε πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Την ίδια ώρα, ακυρώθηκαν επίσης και όλες οι προωθητικές ενέργειες για το πρόσφατο βιβλίο του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Toobin αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε στα μέσα και παραπέμπει στη δήλωσή του στο Vice, αποδίδοντας το όλο γεγονός σε ατύχημα. «Έκανα ένα ντροπιαστικά ανόητο λάθος, πίστεψα πως ήμουν εκτός κάμερας. Απολογούμαι στη γυναίκα μου, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου».

Και καταλήγει: «Πίστεψα πως δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα πως κανείς στην κλήση στο Zoom δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα πως είχα βάλει το βίντεο του Zoom στο mute».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook