Η συνεργασία αφορά το Δίκτυο Ακαδημιών με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Αθλητική Ψυχολόγο κ.Λίνα Ψούνη, η οποία εντάσσεται ως συνεργάτης στο Δίκτυο Ακαδημιών.

Η Λίνα Ψούνη είναι αθλητική ψυχολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αντικείμενο της αθλητικής ψυχολογίας και αγωγής υγείας. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του ΕΑΠ, πτυχίο ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, πτυχίο Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, και μετεκπαίδευση στο Life Coaching.

Από το 2009 διατηρεί την ιστοσελίδα psychinfo.gr με άρθρα ψυχολογίας και παράλληλα πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια για την αθλητική ψυχολογία, την συναισθηματική νοημοσύνη τη διαχείριση βάρους, εικόνα του σώματος κ.α. Ασχολείται από 9 ετών με τον αθλητισμό, ως αθλήτρια, προπονήτρια, διοικητικός και αθλητική ψυχολόγος. Εχει ασχοληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο σε αρκετά αθλήματα, με την Εθνική Νέων Γυναικών στην Υδατοσφαίριση έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1997 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό το 1996.

Ο ρόλος της κ.Ψούνη, θα περιλαμβάνει συνεργασία και επαφές με όλες τις Ακαδημίες του Δικτύου, τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς, καθώς ο αθλητικός ψυχολόγος θεωρείται απαραίτητος στη σωστή ανάπτυξη και δημιουργία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ολοκληρωμένων ανθρώπων.

Με οδηγό το «Πάθος για το Αύριο» που πρεσβεύει το Δίκτυο Ακαδημιών και έχοντας αγκαλιάσει όλο τον νομό η ΠΑΕ Χανιά με τη συνεργασία αυτή προσδοκά στην περαιτέρω εξέλιξη των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο, προς όφελος του χανιώτικου ποδοσφαίρου και ευρύτερα της χανιώτικης κοινωνίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook