Κατά την περίοδο της καραντίνας απλώσατε στο δέρμα σας όλες τις μάσκες που είχατε στο νεσεσέρ και το ντουλάπι του μπάνιου σας.

Το αποτέλεσμα σας ενθουσίασε αφού η επιδερμίδα σας έγινε λαμπερή και λιπαρότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώθηκαν θεαματικά.

Αμέσως μετά και αφού πλέον βγήκατε από το σπίτι συνεχίσατε να απλώνετε τις αγαπημένες σας μάσκες όποτε είχατε χρόνο.   

Κι εμείς όμως σας προτείναμε κάθε καινούριο προϊόν ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. Και τώρα, λίγο πριν το weekend είναι μια καλή ευκαιρία να ακολουθήσετε τη νέα τάση που έχει να κάνει με τις μάσκες.

Πρόκειται για το  multimasking. Που σημαίνει ότι εφαρμόζετε όλες τις μάσκες ταυτόχρονα. Χωρίς να χάνετε χρόνο απλώνοντας, ξεπλένοντας και πάει λέγοντας.

Μπορείτε δηλαδή να απλώσετε ταυτόχρονα  patches στην περιοχή κάτω από τα μάτια, που λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες στην περιοχή κάτω από τα μάτια και εξαφανίζουν μαύρους κύκλους και σακούλες μαζί με την ενυδατική, λάμψης ή αναζωογόνησης μάσκα στο πρόσωπο και την μάσκα καθαρισμού (η οποία δρα και κατά της λιπαρότητας) στο σημείο Τ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τις μάσκες σας, να χαλαρώσετε στον καναπέ σας, να δείτε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειρά και στη συνέχεια να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Τέλος, απλώνετε serum και ενυδατική κρέμα.

Εμείς πάντως σας προτείνουμε να εφαρμόσετε τις μάσκες σας το βράδυ λίγο πριν πέσετε για ύπνο ώστε την επόμενη μέρα να είστε super λαμπερές και ανανεωμένες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook