Η συγκεκριμένη προμήθεια σε  απορριμματοφόρα, συνολικού ύψους 1.228.000 €, που ποικίλλουν σε χωρητικότητα

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, οκτώ νέα απορριμματοφόρα θα ενισχύσουν το στόλο καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

Η συγκεκριμένη προμήθεια σε  απορριμματοφόρα, συνολικού ύψους 1.228.000 €, που ποικίλλουν σε χωρητικότητα, αφορά:

  • 2 απορριμματοφόρα, δυνατότητας συγκομιδής 6 τόνων
  • 2 απορριμματοφόρα, δυνατότητας συγκομιδής, 12 τόνων και
  • 4 απορριμματοφόρα δυνατότητας συγκομιδής, 16 τόνων.

Η προσθήκη αυτή στον στόλο καθαριότητας του Δήμου Χανίων, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση 2.000 επιπλέον πράσινων κάδων αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων πράσινων κάδων απορριμμάτων, έχει ως στόχο να ενισχύσει την καθημερινή μάχη του Δήμου Χανίων για μια πόλη πιο καθαρή.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε: “Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο στόχος μας για μια πόλη πιο καθαρή γίνεται πραγματικότητα. Με την ολοκλήρωση του νέου ΧΥΤΥ, με την προσθήκη νέων οχημάτων καθαριότητας και νέων κάδων απορριμμάτων, ο αγώνας μας για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την ενίσχυση της καθημερινής λειτουργίας της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας, είναι συνεχής”.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης με την σειρά του επεσήμανε: “Υπάρχει παράλληλα προγραμματισμός για να διεκδικηθούν πόροι από δύο ξεχωριστά προγράμματα, οι οποίοι ενισχύουν τις υπηρεσίες μας με οχήματα καθαριότητας, μηχανήματα έργων αλλά και κάδους απορριμμάτων”.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook