Απομένουν 12 μέρες για την ανάδειξη του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκου.

Περισσότερες από 100 εκατομμύρια κενές ή συμπληρωμένες επιστολικές ψήφους έχουν παραδώσει τα ταχυδρομεία στις ΗΠΑ από τις αρχές Σεπτεμβρίου για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα ταχυδρομεία στις ΗΠΑ βρίσκονταν σε καλή θέση για τη διανομή των ψήφων εντός χρονοδιαγράμματος.

Συνολικά 523 εκατομμύρια εκλογικές επιστολές έχουν εισαχθεί στο δίκτυο των αμερικανικών ταχυδρομείων (USPS) καταγράφοντας αύξηση 162% σε σύγκριση με τις εκλογές του 2016, ενώ υπολείπονται 12 ημέρες για τη διεξαγωγή των εκλογών, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Η 5η Οκτωβρίου ήταν η πιο πολυάσχολη ημέρα για τα ταχυδρομεία με τη διαχείριση περισσότερων από 9 εκατομμυρίων επιστολικών ψήφων.

«Η εκλογική αλληλογραφία δεν θα καθυστερήσει» δήλωσε η Κριστίν Σίβερ, υπεύθυνη διανομών των αμερικανικών ταχυδρομείων, υπογραμμίζοντας ότι η εκλογική αλληλογραφία αντιστοιχεί σε ποσοστό μόλις 2% του συνολικού όγκου διαχείρισης ταχυδρομικών διανομών.

«Έχουμε ορίσει προτεραιότητες για τη χρήση των μέσων και τη διαχείριση των περιοχών με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην έγκαιρη και ασφαλή διανομή της εκλογικής αλληλογραφίας» τόνισε η ίδια.

Πηγή: newsbeast.gr