Όπως είχε δεσμευτεί η Περιφέρεια Κρήτης πρόσφερε εμφανίσεις στις 16 ομάδες που απαρτίζουν τον κρητικό όμιλο (10ο) της Γ’ Εθνικής.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων παρέλαβαν την Παρασκευή (23/10) τις εμφανίσεις που φέρουν την υπογραφή της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία με την κίνηση αυτή δείχνει τη στήριξή της στο κρητικό ποδόσφαιρο.

 «Για την Περιφέρεια Κρήτης η στήριξη του αθλητισμού είναι μια σταθερή επιλογή. Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων και των σωματείων της Κρήτης. Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές, με δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την Κρήτη. Διοργανώνουμε και στηρίζουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, καθιερώνοντας το νησί στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη» ανέφερε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην εκδήλωση, στην Περιφέρεια, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον COVID-19, παραβρέθηκαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Λασιθίου Θανάσης Χηνόπουλος, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ρέθυμνου Τίτος Χνάρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Χανίων Νεκτάριος Δασκαλάκης και οι εκπρόσωποι των ομάδων από το Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Φουκαράκης του Πόρου, από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του Αρη, Μανόλης Βαρούχας και από τα Χανιά οι Πολύδωρος Ντακάκης και Μανόλης Μπενάκης του Αρη Σούδας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων και ομάδων, ανέφερε ακόμη ότι «σήμερα με την παράδοση των εμφανίσεων σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κρήτης, τα οποία αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους αθλητές του ποδοσφαίρου. Στους νέους που έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο μέλλον, στους αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά. Ο αθλητισμός μας ενώνει. Η Κρήτη ολόκληρη, μέσα από το φίλαθλο και αγωνιστικό πνεύμα των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αποδεικνύει πως είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια». 

Από την πλευρά τους – σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας - τόσο οι Πρόεδροι των ΕΠΣ όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την συνεχή έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί. Ανέφεραν μάλιστα χαρακτηριστικά ότι:  «ο Σταύρος Αρναουτάκης υλοποιεί τις υποσχέσεις που δίνει για την στήριξη της νεολαίας και του αθλητισμού στη Κρήτη».