Μία ακόμα μεγάλη προσφορά έκανε ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης στο Γεράνι, τόπο καταγωγής της μητέρας του Χρυσής

Ο μεγάλος ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας και ευεργέτης διέθεσε τα χρήματα για να αγοραστεί οικόπεδο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα κατασκευαστεί παιδική χαρά.

Την είδηση γνωστοποίησε με μεγάλη χαρά το Τοπικό Συμβούλιο Γερανίου, ευχαριστώντας τον κ. Βαρδινογιάννη για τη χορηγία του.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά: «Το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία μας, καθώς θα προσφέρει ένα ασφαλές υπαίθριο περιβάλλον, κατάλληλο για διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι στους μικρούς επισκέπτες του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη για την ευγενή αυτή χορηγία του. Για μια ακόμα φορά, στηρίζει και βοηθάει το χωριό καταγωγής της αείμνηστης μητέρας του Χρυσής.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλη την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που πάντα είναι δίπλα μας με αγάπη, όσες φορές χρειάστηκε να ζητήσουμε την βοήθειά της.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον συγχωριανό μας αρχηγό ΓΕΕθΑ και πρώην υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστολάκη, καθώς και τον κύριο Κώστα Σαφλιάνη, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τα χαμόγελα και η χαρά των μικρών μας φίλων θα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας όλων μας».

Πηγή: goodnet.gr