Όσο περνάνε οι μέρες και ο Μάριο Μπούντιμιρ δεν επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα τόσο μειώνονται στο ελάχιστο πλέον και οι ελπίδες για να τεθεί ο 24χρονος επιθετικός στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Κροάτης σέντερ φορ και στις προπονήσεις που έγιναν την Τετάρτη πρωί και απόγευμα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και αν αυτό δεν γίνει και την Πέμπτη τότε μάλλον ο Καραγεωργίου θα πρέπει να κάνει τα σχέδια του για το ματς με τον Παναιτωλικό χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπούντιμιρ που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του αν δεν είναι 100% καλά καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αν δεν παίξει λοιπόν και ο Μπούντιμιρ οι απουσίες για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες θα είναι έξι, συνυπολογίζοντας τους επίσης τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου, αλλά και τους τιμωρημένους Φραγκουλάκη, Χίμπλιγκερ και Πίρσον.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.