Ιδανικά συνεχίζεται το διεθνές τουρνουά ISL στη Βουδαπέστη για τον Απόστολο Παπαστάμο.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του ΝΟΧ, που συμμετέχει με την Aqua Centurions στο International Swimming League, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο με 1:58.36, τερματίζοντας στην 8η θέση.

Την περασμένη Δευτέρα (19/10) υπενθυμίζεται ότι ο Παπαστάμος είχε κάνει ατομικό ρεκόρ στα 200μ. μικτή με χρόνο 1:59.58.

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Ενα νέο ατομικό ρεκόρ περιλάμβανε η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο με την ομάδα της Aqua Centurions στο διεθνές κολυμβητικό τουρνουά “International Swimming League” που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Αυτή τη φορά, ο Χανιώτης πρωταθλητής σημείωσε χρόνο 1:58.36, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στην 8η θέση, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Πρόκειται για μια πολύ καλή επίδοση για τον Παπαστάμο ο οποίος πιστοποιεί την εξαιρετική κατάσταση στην οποία δείχνει ότι βρίσκεται με τις εμφανίσεις του. Αλλωστε και πριν από λίγες ημέρες είχε πραγματοποιήσει ξανά πολύ καλή επίδοση, που ήταν επίσης ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των 200μ. μικτή.

Με ενδιαφέρον αναμένονται έτσι και οι επόμενες εμφανίσεις που θα ακολουθήσουν, όταν υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση στην Ουγγαρία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Μαζί με τον Απόστολο, στο πλευρό του βρίσκεται και ο προπονητής του και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστα Τζιλιβάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook