Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου τέθηκε την Τετάρτη ο Φώτης Παπουλής που πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας.

Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω μιας διάτασης που είχε στον δεξί δικέφαλο αλλά το πρόβλημα του δεν ήταν τόσο σοβαρό για να του στερήσει την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Είμαι καλά και έχω ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εχω τεθεί στην διάθεση του προπονητή μου. Είναι γνωστό ότι ο κ. Αναστόπουλος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα αγωνισθούν» τόνισε στο επίσημο σαϊτ του ΟΦΗ ο Φώτης Παπουλής.

Ο ταχύτατος επιθετικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο λέγοντας : «Είναι γνωστό ότι εμείς κοιτάζουμε πρώτα τη δική μας την ομάδα και πως στη διάρκεια του αγώνα θα παρουσιάσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε με στόχο πάντα να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ όπου κι αν αγωνίζεται έχει στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Σε αντίθεση με τον Παπουλή οι Μποντόρ και Ντένις Σόουζα καθαρά για προληπτικούς λόγους δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση με τον Βραζιλιάνο στόπερ να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο προς το τέλος της προπόνησης ένιωσε και ο Βαγγέλης Μάντζιος αλλά δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Πέμπτης.

Προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ» και φωτογράφηση

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο θα συνεχιστεί την Πέμπτη το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στις 4 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο λόγος που θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας και όχι στο αθλητικό κέντρο έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για την Super League.

Πρόστιμο 12.000 ευρώ για το ματς με την ΑΕΚ

Αρκετά ακριβά θα πληρώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ αφού από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα της επιβλήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα πρόστιμο 12.000 ευρώ.

Η Πειθαρχική τιμώρησε τον ΟΦΗ σε αυτό το ματς για υβριστικά συνθήματα που ακουστήκαν κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αλλά και για την χρήση λέιζερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook