Οι συμβουλές που πρέπει να εφαρμόσετε σε καθημερινή βάση

Μπορεί αυτήν την περίοδο τα κοντά μαλλιά να φιγουράρουν παντού, από σελίδες περιοδικών μόδας, μέχρι το Instagram και να τα ασπάζονται οι απανταχού fashionistas, ωστόσο, τα μακριά μαλλιά κατά βάθος αποτελούν διακαή πόθο κάθε γυναίκας.

Αν ανήκετε, λοιπόν, σε αυτήν την κατηγορία μάθετε τρία έξυπνα tips για να τα βοηθήσετε να μακρύνουν ακόμη πιο γρήγορα.

Πείτε ναι στο κούρεμα

Όσο κι αν δεν θέλετε να κουρέψετε τα μαλλιά σας, ειδικά στην περίπτωση που είναι μακριά και θέλετε να τα μακρύνετε ακόμα περισσότερο, πρόκειται για μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται περίπου κάθε οχτώ εβδομάδες. Κι αυτό για να δυναμώσει η τρίχα σας και να μακρύνει πιο γρήγορα μετά.

Αφήστε τα να ξεκουραστούν

Αφήστε για λίγο τα μαλλιά σας να ηρεμήσουν και σταματήστε για ένα διάστημα να τα ισιώνετε με πρέσα, να τα στεγνώνετε με πιστολάκι, να τα κάνετε μπούκλες με ψαλίδι ακόμη και να τα βάφετε. Πολύ σημαντικό είναι να αποφύγετε και την υπερβολική τους έκθεση στον ήλιο. Αν περιορίσετε όλες τις παραπάνω συνήθειές σας θα δείτε ότι τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το επιθυμητό μήκος πολύ συντομότερα.

Δώστε βάση στον ύπνο

Παρόλο που μπορεί να σας ακουστεί πολύ περίεργο, ο ύπνος και πιο συγκεκριμένα η επιφάνεια πάνω στην οποία κοιμάστε παίζει τον δικό της ρόλο αναφορικά με το μήκος των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, οι σατέν μαξιλαροθήκες μπορούν να σας βοηθήσουν να μακρύνετε πιο εύκολα τα μαλλιά σας, αφού περιορίζουν την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας, καθώς και την συνολική αποδυνάμωσή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook