Δεκάδες παιδιά επισκέφτηκαν χθες τον Λευκό Οίκο λόγω του Halloween με δύο συγκεκριμένα παιδιά να «κλέβουν» την παράσταση και τα χαμόγελα του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια.

Δύο πιτσιρίκια, ντύθηκαν «Μελάνια» και «Ντόναλντ», με το νεαρό κορίτσι να φορά ένα λευκό φόρεμα και το αγόρι που την συνόδευε να εμφανίζεται με το κλασικό κοστούμι με την κόκκινη γραβάτα, αλλά και την περούκα με το «ιδιαίτερο» μαλλί του Αμερικανού προέδρου.

Φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί τους (το προεδρικό ζεύγος ήταν σε απόσταση) με την Μελάνια, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ να χαμογελούν με τα δύο πιτσιρίκια που τους «κέρδισαν» με την εμφάνισή τους.

Δεκάδες παιδιά ακόμη εμφανίστηκαν στον Λευκό Οίκο όπου χαιρέτησαν το προεδρικό ζεύγος, ντυμένοι αστροναύτες, πειρατές, δεινόσαυροι, μάγισσες, αλλά και… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ενας από τους πιτσιρικάδες πήγε στον Λευκό Οίκο φορώντας την φανέλα του Greek Freak, με τους μικρούς επισκέπτες να κάνουν την εμφάνισή τους υπό τους ήχους του Thriller, της μουσικής από το Game of Thrones, αλλά και το «Φάντασμα της Όπερας».

Νωρίτερα υπήρξε μία αναστάτωση πάντως, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ καθώς κόσμος πήγε να πλησιάσει το ζεύγος Τραμπ για φωτογραφίες, αλλά οι άνδρες ασφαλείας τους κράτησαν σε απόσταση, καθώς λόγω κορωνοϊού, οι αναμνηστικές φωτογραφίες είχαν τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία σε απόσταση, πίσω από τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook