Θα μιλήσουν στην εκδήλωση ο Γιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Ιωάννης Γιακουμάκης, ο Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής,  Κλινικός Εμβρυολόγος κ. Διαμαντής (Danny) Δαφνής,  καθώς και ο Συγγραφέας,  Κλινικός Εμβρυολόγος κ. Αναστάσιος Αργυρίου

Με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Κλινικού Εμβρυολόγου – και συνεργάτη του Μεσογειακού Ινστιτούτου Γονιμότητας –  Αναστάσιου Αργυρίου, με τίτλο “Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, διαδρομές προς το όνειρο”, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Γονιμότητας διοργανώνει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 11:00 πμ, εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου,  στον χώρο της κλινικής (οδός Ζυμβρακάκηδων, αριθμός 24) .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μιλήσουν ο Γιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Ιωάννης Γιακουμάκης, ο Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής,  Κλινικός Εμβρυολόγος κ. Διαμαντής (Danny) Δαφνής,  καθώς και ο Συγγραφέας,  Κλινικός Εμβρυολόγος κ. Αναστάσιος Αργυρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει συζήτηση  μεταξύ των ομιλητών και των παρευρισκόμενων, σχετικά με τις πτυχές του ευαίσθητου χώρου της Υποβοηθουμένης Αναπαραγωγής.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, ο αριθμός των προσερχόμενων δε θα ξεπεράσει τα 20 άτομα, ενώ θα τηρηθεί η απόσταση του 1,5μ. και η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook