Με δεμένα χέρια και στραγγαλισμένος μέσα σε βαλίτσα ο άτυχος ηλικιωμένος – Από το σπίτι λείπει μεγάλο χρηματικό ποσό

Τελευταία ενημέρωση: 23.40

Ο 82χρονος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, στραγγαλισμένος με ένα πουκάμισο, με τα χέρια δεμένα πίσω μέσα σε βαλίτσα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δίπλα από το σπίτι που συμβίωνε με την άτυχη γυναίκα. 

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 79χρονης και του 82χρονου στο Πασακάκι, φαίνεται να είναι ένας άνδρας από το Μπανγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από το Μπανγκλαντές, φαίνεται να νοίκιαζε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος 82χρονος, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της 79χρονης ενώ ο ίδιος είχε καιρό να καταβάλει ενοίκια στην άτυχη γυναίκα. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει φύγει εκτός Χανίων, τα ίχνη του αναζητούνται ενώ παρά το γεγονός ότι τα κοσμήματα της ηλικιωμένης είναι στο σπίτι, παρόλα αυτά λείπε μεγάλο χρηματικό ποσό, συνεπώς εξετάζεται το κίνητρο της ληστείας. 

Υπενθυμίζεται ότι η 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη την Κυριακή το πρωί, στο σπίτι της στα Πασακάκι, ενώ σήμερα το απόγευμα ο 82χρονος σύντροφος της βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα σε βαλίτσα. 

Για τον 82χρονο είχε εκδοδεί silver alert ενώ σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης. Σημειώνεται ότι ο 82χρονος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζήτησε.  Τότε ήταν και η τελευταία φορά που η 79χρονη εθεάθη ζωντανή. 

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία από νωρίς το απόγευμα, από το σημείο που βρέθηκε ο 82χρονος. Η κηδεία της 79χρονης, θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στις Μουρνιές. 

Πόσα χρήματα λείπουν από το σπίτι της 19χρονης

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος

Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη την Κυριακή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook