Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την χθεσινή δολοφονία της 90χρονης από τον 50χρονο γιο της ενώ τόσο εκείνος όσο η αδερφή του νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εξέπνευσε χθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά την μεταφορά της στο Βενιζέλειο ενώ η κόρη της ηλικίας 50 χρονών νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον αδερφό της που αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για δίδυμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο δράστης της αιματηρής δολοφονίας αντιμετώπιζε πολλά ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν ενώ χθες βρέθηκε σε κατάσταση αμοκ έχοντας κάνει μεγάλη κατάποση χαπιών. Και παρότι στην γειτονιά όλοι είχαν να λένε για έναν άνθρωπο που δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα, χθες βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση ενώ χαρακτηριστικό της ψυχοσύνθεσης του είναι ότι οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν σοκαριστικές εικόνες με πολλαπλές μαχαιριές τόσο προς την μητέρα του, όσο και προς την αδερφή του.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 50χρονος δράστης φέρεται να είχε προχωρήσει στην κατανάλωση αρκετών χαπιών με αποτέλεσμα να θολώσει η κρίση του και εν αντιθέσει με την εικόνα που παρουσίαζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, βρέθηκε με μανία να κυνηγάει την μητέρα του και την αδερφή του μέσα στο σπίτι προκαλώντας τους πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι. 

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ακατάσχετη αιμορραγία, που δημιουργήθηκε μετά τα πολλαπλά χτυπήματα, αποτέλεσε την αιτία του θανάτου της 90χρονης γυναίκας ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις η αδερφή του δράστη φέρεται να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο της ζωής της. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται, φρουρούμενος, και ο δράστης της αιματηρής δολοφονίας καθώς επιχείρησε, με το ίδιο μαχαίρι, να βάλει τέλος στην ζωή του προκαλώντας τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook