Η Λατίνα σούπερ σταρ φυσικά την έχει ήδη υιοθετήσει.

Μία από τις πιο αξιοζήλευτες και σέξι γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, η JLo με το ζουμερό κορμί και την τέλεια κίνησή της πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε.

Το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, επίσης, αποτελεί ένα από τα σημαντικά «ατού» της, το οποίο με το κατάλληλο μακιγιάζ γίνεται αβίαστα λαμπερό και ακαταμάχητο, κάνοντας τις περισσότερες από εμάς να αναρωτιούνται πώς επιτυγχάνεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Για τα τέλεια make up look της Λατίνας σούπερ σταρ υπεύθυνος είναι ο make up artist Scott Barnes, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα την νέα τάση που πιστεύει ότι θα κυριαρχήσει στο χώρο το μακιγιάζ. Μια τάση που, φυσικά, η επιτυχημένη JLo έχει ήδη υιοθετήσει.

Αυτή δεν είναι άλλη από το μοντέρνο γατίσιο μάτι (modern cat eye) που θα κυριαρχήσει κυρίως αυτήν τη σεζόν, καθώς λόγω της επικαιρότητας και της επιβεβλημένης εφαρμογής της μάσκας για την προστασία μας, το μάτι είναι εκείνο το σημείο του προσώπου μας που θα τονίζουμε περισσότερο.

Η νέα τάση, λοιπόν, δεν είναι άλλη από τα smoky eyes με μεταλλικές και neutral σκιές σε συνδυασμό με μία γραμμή eyeliner ή μολυβιού ματιών, για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook