«Το προσωπικό επέδειξε άριστο επαγγελματισμό και μια μοναδική ανθρώπινη ευαισθησία».

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας πήρε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook είχε ενημερώσει πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Πλέον, ο έμπειρος ποδοσφαιροπαράγοντας και δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε με τον ίδιο τρόπο πως η περιπέτειά του έλαβε τέλος και τα νέα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι αρνητικός στην Covid-19.

Μάλιστα, φρόντισε να αποθεώσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για το γεγονός ότι επέδειξε «άριστο επαγγελματισμό και μια μοναδική ανθρώπινη ευαισθησία, όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους όσοι νοσηλεύονται».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Με τη βοήθεια του Θεού αλλά και τις προσπάθειες του εξαιρετικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που με φρόντισαν μια βδομάδα τώρα τα πράγματα με την υγεία μου εξελίχτηκαν ομαλά και σήμερα πήρα εξιτήριο.

Το τεστ που υποβλήθηκα βγήκε αρνητικό, οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι καλές και έτσι από σήμερα και μέχρι τέλους της εβδομάδας θα παραμείνω σπίτι μου, κοντά στην οικογένειά μου, και από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω στα καθήκοντά μου για να υπηρετήσω την πόλη και τους συμπολίτες μου, πιο δυνατός και με μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ.

Εκφράζω ακόμη  δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού που πέρα από την αδιαμφισβήτητη επιστημονική τους επάρκεια επέδειξαν άριστο επαγγελματισμό και μια μοναδική ανθρώπινη ευαισθησία, όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους όσοι νοσηλεύονται εκεί με covid – 19.

Ακόμα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον προσωπικό μου γιατρό κ. Χρ. Πανάγο και βέβαια στις χιλιάδες των φίλων και των συμπολιτών μου που με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους με συγκίνησαν βαθιά, αλλά και με όπλισαν με δύναμη και κουράγιο. Η αγάπη τους και η βοήθεια του Θεού υπήρξαν πολύτιμα στηρίγματα  για να βγω νικητής από τη δύσκολη και επίπονη αυτή μάχη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook