Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» τη Μίντιλαντ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

Η Λίβερπουλ έχοντας περάσει με νίκη 1-0 από την Ολλανδία απέναντι στον Αγιαξ φιλοξενεί στην έδρα της τη λιγότερο δυνατή ομάδα του 4ου ομίλου, Μίντιλαντ. Στόχος της η νίκη και με γκολ για να αποκτήσει πλεονέκτημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει το 2/2 στον όμιλο. Η Μίντιλαντ παίζει ανοιχτά, γεγονός που ευνοεί στον γρήγορο ρυθμό. Επιλογή στο κουπόνι πάμε στοίχημα το Over 3.5 Goal με απόδοση 1.71 στη Novibet.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – Ιδρωσε, αγχώθηκε και σίγουρα προβλημάτισε με την απόδοσή της στο εντός έδρας με την ντεφορμέ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, αλλά έφτασε διά πυρός και σιδήρου στη νίκη (2-1). Βρέθηκε πίσω στο 13’ με πέναλτι που δόθηκε έπειτα από χρήση του VAR, ενώ ανταπέδωσε στο 41’ και ολοκλήρωσε την ανατροπή της στο 64’. Πάντως, υπήρχαν αρκετές στιγμές, τόσο πριν, όσο και μετά τα τέρματά της, που απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Η ουσία είναι ότι επανήλθε στα τρίποντα μετά από 2 αγώνες πρωταθλήματος και ξεπέρασε το σχετικό μούδιασμα που επικρατεί στις τάξεις της, ενόσω διατήρησε απόρθητο το «κάστρο» της για 62ο σερί παιχνίδι στη λίγκα. Στα θετικά πως έσπασε το ρόδι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ κι έκανε σεφτέ στα γκολ ο φορ Φιρμίνο, ενώ… λίρα εκατό αποδεικνύεται ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ζότα.

Αγωνιστικά Νέα: Σαφέστατα και θα προβεί σε αλλαγές στην 11άδα ο κόουτς Κλοπ, με το πολύ ευχάριστο νέο να είναι η επιστροφή του Άλισον (Τ, 0 συμμ., 4 συμμ.) στο ματς με τη Σέφιλντ. Παραμένουν έξω οι Φαν Ντάικ (Α, 0/0, 5/1) και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Μ.), χρειάζονται ακόμη κάποιες ημέρες προπόνησης ώστε να φτάσουν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας οι Κεϊτά (Μ, 0/0, 4/0), Αλκαντάρα (Μ, 0/0, 2/0), Ματίπ (Α, 0/0, 2/0) και Τσιμίκας (Α.).

Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 13′ με πέναλτι, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Φιρμίνο (41′) και Ζότα (64′).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-1-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Γκόμεζ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ – Φιρμίνο – Ζότα, Σαλάχ, Μανέ

Δείτε επισης το novibet casino εδώ.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – Το παραμύθι είχε δράκο για τη Σταχτοπούτα των Ομίλων του θεσμού, καθώς στην παρθενική της παρουσία γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας με 0-4 από την Αταλάντα. Ενα νεκρό διάστημα στα μέσα προς το τέλος του α’ μέρους (26’, 36’, 42’) την έβαλε πίσω στο σκορ με 0-3 και στην επανάληψη το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 89’. «Αν δεν δίνεις το 100% τιμωρείσαι. Τα είχαμε πει αυτά πριν το ματς, ωστόσο ο καθένας μας άφησε ένα ποσοστό στα αποδυτήρια», δήλωσε ο τεχνικός των «λύκων» Μπρίαν Πρίσκε.

Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς με την Μπρόντμπι στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2, παρότι είχε μείνει πίσω με 2-0 στις αρχές της επανάληψης (16’, 51’). Μείωσε με τον Αντερς Ντρέιερ στο 62’, ισοφάρισε με τον Πιόνε Σίστο στο 73’ και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις (90+3’) με αυτογκόλ, ενώ από το 80’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Αγωνιστικά Νέα: Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Μπρίαν Πρίσκε στο ματς του Σαββάτου, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις ο βασικός γκολκίπερ Γιέσπερ Χάνσεν (5 συμμ./ 6 συμμ.). Αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, όπως ελπίζει ο τεχνικός των «Λύκων», τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μίκελ Άντερσεν, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Αμφίβολος δίνεται ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπρουμάδο (3/1, 4/1), ενώ επιστρέφει ο βασικός μέσος Άβερ Μαμπίλ (5/0, 5/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Μπρόντμπι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (16′, 51′), για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Ντρέγιερ (62′), Σίστο (73′) και Σβέμπε (αυτ. 90’+4).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Χάνσεν – Αντερσον, Σολτς, Σβιατσένκο, Παουλίνιο – Καγιούστε, Ονιέκα – Ντρέιερ, Εβάντερ, Σίστο – Καμπά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook