Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στα Γραφεία που στεγάζονται οι Διευθύνσεις.

Συνάντηση της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Χανίων, για θέματα Παιδείας στην Π.Ε. Χανίων, κ. Σοφίας Μαλανδράκη, με στελέχη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στα Γραφεία που στεγάζονται οι Διευθύνσεις. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι: κ. Πόπη Ψαρουδάκη, Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Μανώλης Τζανάκης, Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Χαρά Ανδρεάδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, 2ης Ενότητας, κ. Αθηνά Ντούλια, Συντονίστρια  Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, 1ης Ενότητας, κ. Νίκος Καρατάσος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, 3ης Ενότητας, κ. Μαρία Γιαννουσοπούλου, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων και κ. Παναγιώτης-Ιωάννης Αμπελάς, Εκπαιδευτικός ΠΕ02, Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια αυτής του Ιουλίου 2020, με τους πρώην Διευθυντές και Στελέχη της Εκπαίδευσης, καθώς ο ρόλος της Περιφέρειας αφορά και στη δημιουργία επικοινωνίας και κοινών δράσεων με όλο το εύρος των ανθρώπων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.

Η κ. Μαλανδράκη ευχήθηκε στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης υγεία και δύναμη για να επιτελέσουν το έργο τους με τον καλύτερο τρόπο, έργο που καθίσταται δυσκολότερο στις παρούσες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του covid-19. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυνατότητες που προκύπτουν από την αγαστή συνεργασία των Συλλόγων Γονέων με τους Εκπαιδευτικούς, αλλά και από τη συνεργασία με τους φορείς της Πολιτείας, όπως η Περιφέρεια Κρήτης. Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είναι να μεριμνά για την υλοποίηση δράσεων που αναπτύσσουν ολόπλευρα τους Μαθητές και προσφέρουν την αρωγή τους στο έργο των Εκπαιδευτικών, καθώς και να στηρίζει και να προβάλει  το έργο τους, μέσα από κοινά προγράμματα και δραστηριότητες.

 «Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νικόλαος Καλογερής, όσο κι εγώ γνωρίζουμε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές του Νομού μας, με απόθεμα ψυχής και χρόνου, πέρα των τυπικών υποχρεώσεων. Η φετινή σχολική χρονιά δεν θα είναι εύκολη, αλλά η δύναμη και η όρεξη των ανθρώπων νικάει στο τέλος. Γνωρίζοντας τους νέους Διευθυντές από προηγούμενες συνεργασίες, αυτή η αισιοδοξία ενισχύεται και προσδοκάται ότι θα αποκτήσει γερές βάσεις στο μέλλον.», υπογράμμισε καταλήγοντας η κ. Μαλανδράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook