Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε περιστατικά που είχαν τύχει σε εκπομπές της στον Alpha και την είχαν φέρει σε δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε και ένα περιστατικό με γνωστή κυρία που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα η εκπομπή γιατί εκείνη «πάγωσε»!

Συγκεκριμένα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.»!

Και υπογράμμισε: «Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

 

Πηγή: govastileto.gr