Νεκρός ο δράστης – Είναι η τρίτη επίθεση με στόχο τη Γαλλία για σήμερα

Η αστυνομία σκότωσε έναν άνδρα στην Αβινιόν, ο οποίος νωρίτερα είχε απειλήσει περαστικούς με ένα μαχαίρι ενώ φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ», μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1.

Προηγήθηκε νέα επίθεση κατά γαλλικών στόχων, όπου επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε φύλακας του γαλλικού προξενείου στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Saudi TV, ένας άνδρας συνελήφθη στην πόλη Τζέντα της Σαουδική Αραβίας, αφού επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο» σε φρουρό του προξενείου της Γαλλίας.

Επίθεση με μαχαίρι και στη Νίκαια – Τρεις οι νεκροί – Σοκ για τον αποκεφαλισμό ενός από τα θύματα

Σε τρεις ανεβάζει τους νεκρούς από την επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια της Γαλλίας νεότερος απολογισμός του Reuters, ενώ σοκ προκαλεί ο αποκεφαλισμός ενός από τα θύματα, σκηνικό που θυμίζει τη φρικτή δολοφονία του καθηγητή Σαμιέλ Πατί.

Ο ύποπτος έχει συλληφθεί ενώ ο δήμαρχος της πόλης Christian Estrosi δήλωσε πως έλεγε επαναλαμβανόμενα «Αλλαχού Ακμπάρ» ακόμα και μετά τη σύλληψή του.

Ο δήμαρχος έκανε εξ αρχής λόγο για ενδείξεις τρομοκρατικής επίθεσης ενώ η ακροδεξιά πολιτικός Μαρίν Λεπέν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο γαλλικό κοινοβούλιο στο Παρίσι, επίσης μίλησε για «αποκεφαλισμό» στη διάρκεια της επίθεσης

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook