Αναζητείται ακόμα ο ύποπτος της εγκληματικής ενέργειας.

“Πέπλο μυστηρίου” καλύπτει ακόμα την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στο Πασακάκι στα Χανιά, τα “ευρήματα” του οποίου αποκαλύφτηκαν την Κυριακή (25/10) και την Δευτέρα (26/10). Θύματα δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας 82 ετών και μια γυναίκα 79 ετών.

Εκτός του γεγονότος ότι η γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της την Κυριακή, η αστυνομία, μια μέρα αργότερα, ήρθε “ενώπιον” ενός “ευρήματος” απρόσμενου είναι η αλήθεια… Δηλαδή το δεύτερο θύμα, ο 82 χρονος σύντροφος της 79χρονης που, έως τότε αναζητούνταν, να αποκαλύπτεται ότι ήταν νεκρός, μετά από εγκληματική ενέργεια και το πτώμα του να βρίσκεται εντός μιας βαλίτσας…

Στις συνταρακτικές εξελίξεις που αποκάλυψε το Flashnews.gr έρχεται να προστεθεί και η πληροφορία για το γεγονός ότι ο δράστης (πιθανώς ο υπήκοος από το Μπαγκλαντές που αναζητείται από την αστυνομία), αφού σκότωσε πρώτα τον 82χρονο (γιατί στη συνέχεια προέβη σε ανάλογη πράξη και με την 79χρονη) φρόντισε να τον κρύψει σε μια μεγάλη βαλίτσα που ήταν στο σπίτι του και στην οποία θα χωρούσε το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου, πρώτον διότι ήταν βραχύσωμος και δεύτερον διότι η βαλίτσα ήταν μεγάλου μεγέθους.

Οι πληροφορίες που βγήκαν, αρχικά στο “φως” της δημοσιότητας περί διαμελισμένου σώματος, δεν ισχύουν, αφού το σώμα του άτυχου ανδρα ήταν “μαζεμενο” και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα ώστε να χωρέσει στη βαλίτσα.

Πάντως, η εμπειρία των αστυνομικών (και αφού πρώτα έιχε ψαχτεί αναλυτικά το σπίτι της 79χρονης) οδήγησε στην έρευνα του δεύτερου σπιτιού, όπισθεν της οικίας της άτυχης γυναίκας, δικής της ιδιοκτησίας και στο οποίο έμενε με ενοίκιο ο αλλοδαπός καταζητούμενος. Η αστυνομία εισερχόμενη σε αυτό σπίτι το μεσημέρι πλέον της Δευτέρας διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ότι υπήρχε ένα όρθιο στρώμα ακουμπησμένο στην ντουλάπα και μια σχετικά έντονη δυσοσμία να επικρατεί στο χώρο, γεγονός που υποδείκνυε την ύπαρξη πτώματος.

Όταν πλέον έφτασαν στο σημείο που υπήρχε το στρώμα, διαπίστωσαν ότι αυτό είχε τοποθετηθεί για να κρύψει τη βαλίτσα που ήταν ακριβώς από κάτω, με τα υπόλοιπα γνωστά γεγονότα να ακολουθούν.

Είναι σαφές ότι οι έρευνες της αστυνομίας ήταν σε όλες τις περιπτώσεις, ακριβείς και με “χειρουργικό” τρόπο πραγματοποιημένες, ωστόσο μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την αναζήτηση του ύποπτου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανώς να μην έχει καταφέρει να διαφύγει από τη χώρα (μολονότι τα εγκλήματα τα διεπραξε την Παρασκευή), ωστόσο είναι ένα ζήτημα με το οποίο ασχολείται με πάσα μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ. “ζυγίζοντας” όλες τις παραμέτρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook