Ανείπωτο τρόμο έζησε ένας 33χρονος στο Μπρόνξ – Ούτε βοήθεια δεν μπορούσε να φωνάξει για να μην μπουν τα ποντίκια στο στόμα του

Στεκόταν αμέριμνος στο πεζοδρόμιο του Μπρόνξ της Νέας Υόρκης όταν άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Μόνο που το πράγμα έγινε ακόμα πιο εφιαλτικό για τον Leonard Shoulders όταν προσγειώθηκε και εγκλωβίστηκε σε λάκκο με ποντίκια.

Ο 33χρονος περίμενε το λεωφορείο να καταφτάσει και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC New York, βρέθηκε… σε τρύπα βάθους άνω των 3 μέτρων.

Στο κανάλι μίλησε η μητέρα του, Cindy White, η οποία είπε ότι ο γιος της παραμένει «τραυματισμένος ψυχολογικά» από την οδύσσεια. «Έπεφτε και έπεφτε. Έπεφταν όμως και τα συντρίμμια και τον χτυπούσαν στο κεφάλι».

Η ίδια αποκάλυψε πως ο Shoulders της είπε ότι φοβόταν ακόμα και το στόμα του να ανοίξει για να ζητήσει βοήθεια, καθώς τα ποντίκια τον είχαν περικυκλώσει και ανησυχούσε μήπως κάποιο βρεθεί μέσα στο στόμα του.

Ο άντρας έμεινε μέσα στον λάκκο με τους αρουραίους για μία ώρα σχεδόν, πριν καταφτάσει βοήθεια και τον απεγκλωβίσει.

Η Υπηρεσία Κτιρίων της Νέας Υόρκης ερευνά το γεγονός και δήλωσε πως μπορεί να αποδοθούν ακόμα και ευθύνες για το ατύχημα, έχοντας αποκλείσει για την ώρα το σημείο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook