Απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που έκανε λόγο για «σκονάκια Μητσοτάκη» από τον Στέλιο Πέτσα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν επικροτεί την επίθεση που δέχεται από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πέτσας αναφέρει «Ο κ. Τσίπρας έκανε ανάρτηση για να πει ότι δήθεν “ο κ. Μητσοτάκης δίνει εντολές στον φιλοκυβερνητικό Τύπο”. Εξ ιδίων ας μην κρίνει τα αλλότρια. Γιατί αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα».

«Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει τις υπεκφυγές και ας απαντήσει ευθέως: κ. Τσίπρα επικροτείτε την επίθεση που δέχεται από βουλευτές σας και από το κόμμα σας ο κ. Τσιόδρας;» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook