Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 12:30μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μάλεμε θα ξεκινήσει η διεξαγωγή σειράς σεμιναρίων με θέμα: «Αποτελεσματικότητα και Κουλτούρα ομαδικότητας – Η ΔΕΥΑΒΑ και οι προκλήσεις της ερχόμενης δεκαετίας 2020-2030.

Με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον». Τα σεμινάρια, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, έχουν ως στόχο την οργάνωση της δουλειάς στη ΔΕΥΑΒΑ σε πνεύμα ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας σε συνδυασμό με τη μελλοντική ανάπτυξη της Επιχείρησης ως νομικό πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά. Σε αυτά θα συμμετέχουν 19 στελέχη της ΔΕΥΑΒΑ. Εισηγητής θα είναι ο Κυριάκος Κώτσογλου Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης MSc PhD, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-gov).

H ΔΕΥΑΒΑ με το βλέμμα στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των δημοτών, οργανώνεται και αποκτά αποτελεσματικότητα στις ενέργειές της ατενίζοντας με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά και δικηγόρος Χανίων κ. Ευτύχης Μαυρογένης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook