Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια γάμου, καθώς και για τον θείο της Γιάννη Μπέζο. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Βαλέρια Κουρούπη στο Τhe 2night Show.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» μίλησε για τη σχέση της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, αλλά και για το πώς συνυπάρχουν επαγγελματικά καθώς και για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της που ήταν μαζί 20 χρόνια! 

«Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές γιατί είναι τελειομανής, αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός. Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του. Για δύο λόγους. Έλεγαν «τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά» που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα» είπε αναφερόμενη στον θείο της Γιάννη Μπέζο.

Σχετικά με το διαζύγιο με τον μουσικό και γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια γάμου, η Βαλέρια Κουρούπη δήλωσε πως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, εφόσον στην ουσία μεγάλωσαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια και είναι οικογένεια, ενώ τους δένει ο 16χρονος γιος τους.

Ως μαμά ενός αγοριού στην εφηβεία, εξέφρασε το άγχος της και τις ανησυχίες της, ενώ ανέφερε πως έχει και ο γιος της καλλιτεχνική φλέβα όπως οι γονείς του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook