H Happy Lilly προωθεί την εικόνα της Ελβετίας στο εξωτερικό 

Με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία οι μαθητές/ριες του Στ΄2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων φιλοξένησαν τη Happy Lilly από την Ελβετία.

Η Happy Lilly είναι μια μικρή ξύλινη αγελάδα φτιαγμένη παραδοσιακά στο χέρι με τους γνωστούς ελβετικούς σουγιάδες  και χρωματισμένη στο χέρι με τα χρώματα της Ελβετίας και για γενιές ενσαρκώνει τις ελβετικές αξίες όπως : μοντέρνα και δυναμική συνδεδεμένη με τις παραδόσεις.

H Happy Lilly προωθεί την εικόνα της Ελβετίας στο εξωτερικό με το δίκτυο των πρεσβευτών της στον κόσμο ( ακόμα και στη στρατόσφαιρα) και με την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στην αρχή η Happy Lilly ήταν δυστυχισμένη γιατί ήταν μόνη, χωρίς παρέα ώσπου συνάντησε τους μαθητές και μαθήτριες του Στ΄2 που τη φιλοξένησαν κι έτσι δε νιώθει πια μόνη.

Τα εκτάκια του Στ΄2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου κι ο δάσκαλός τους Ευάγγελος Παγωνίδης αναφέρουν και τα εξής: 

” Στα ηλιόλουστα Χανιά  πήραμε μια μικρή γεύση από τη χώρα της Happy Lilly την Ελβετία (όπως θα δείτε και στο βιντεάκι που ανέβασε με δικές μας φωτογραφίες η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα) και δώσαμε στη Happy Lilly την πλούσια φιλοξενία μας. Κι όλα αυτά στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωγραφίας όπου ερχόμαστε σε επαφή με άλλες χώρες και μαθαίνουμε δράσεις που κάνουν στα σχολεία και στις αντίστοιχες μ’ εμάς τάξεις τους. Μέσα σε δύσκολες εποχές όπως η τωρινή η τεχνολογία και φαντασία μπορούν να βοηθήσουν. Καλή συνέχεια στα όμορφα Χανιά Happy Lilly!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook