Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με εντυπωσιακό πέρασμα από τον Αγιο Νικόλαο (3-2) πέτυχε το 4/4.

Στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε εθνική κατηγορία το νεανικό σύνολο του Γιώργου Ριτζάκη προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 (12’ Μαζιώτης, 35’ Βαρουξάκης, 45+1’ Κόλα) και τελικά δέχτηκε τη μείωση στο φινάλε με δύο πέναλτι του Παπαδόπουλου (80’ και 90’).

Με φάουλ του Μποτωνάκη στο φινάλε (90’) ο Αρης Σούδας πήρε την πρώτη του νίκη, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ με τον Ρεθυμνιακό (2-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Μερτίρι, για να ισοφαρίσει στο 27’ ο Δρακάκης.

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Παλαιόχωρα με το εμφατικό 4-1 κόντρα στη Νεάπολη, ενώ πρώτος βαθμός για τον Πλατανιά μετά το 1-1 με τη Δαμάστα. Ο Μαρτίνεθ με πέναλτι στο 4’ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 34’ ο Ολιβέιρα.

Το ηρακλειώτικο ντέρμπι, Αλμυρός-Γιούχτας, ολοκληρώθηκε στο 1-1, ενώ σπουδαία νίκη πήρε στους Αρμένους ο Πόρος, με ανατροπή στο σκορ απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου (2-1). Ο Μπουρνέλης άνοιξε το σκορ στο 41’ για τον Αστέρα, για να έρθει η ανατροπή με Καστελλιανάκη (73’) και Φραγκουλάκη (90+2’).

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μισεδάκειο, με τον Ηρόδοτο να κάνει το 0-1 με τον Μυλωνά (26’) και την Αναγέννηση Ιεράπετρας να ισοφαρίζει άμεσα με τον Λαθούρη (31’).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook