Η ΠΑΕ Χανιά προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, το βράδυ της Δευτέρας, στο ΚΑΜ.

Σε μία εκδήλωση όπου τηρήθηκαν αυστηρά οι υγειονομικοί περιορισμοί, το «παρών» έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή των Χανίων.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, ανέφερε τα εξής: «Όπως είναι φυσικό, το σύνολο σχεδόν των οργανισμών και των επιχειρήσεων σε τόσο έντονα πιεστικές συνθήκες, όπως η πανδημία Covid-19, περιορίζουν τις επενδύσεις και τις δράσεις τους στο ελάχιστο, μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Στην ΠΑΕ Χανιά όμως λειτουργούμε με Πάθος. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στις Αξίες μας. Να αναπτύξουμε έναν νέο Αθλητικό Πολιτισμό. Έναν Πολιτισμό που θα ενώσει τα Χανιά διανοίγοντας νέες προοπτικές για το Αύριο της Κοινωνίας μας», ενώ ευχαρίστησε τον Μανόλη Κονταρό, για την παρουσία του στην εκδήλωση και το πάθος που δείχνει για την ομάδα και τα Χανιά.

Η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας αποκάλυψε τη νέα ελκυστική δημιουργική της ταυτότητα με στόχο την καλύτερη επικοινωνία των στρατηγικών της μηνυμάτων στην Κοινωνία. Στην ίδια εκδήλωση τίμησε τους Χρυσούς Χορηγούς της για την περίοδο 2020-2021.

Την εκδήλωση «άνοιξε» συμβολικά ο πολύπειρος Γιώργος Αμανατίδης, Τεχνικός Σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά αποκαλύπτοντας το ξεχωριστό «Πάθος για το Αύριο» της ομάδας: «Το Δίκτυό μας δημιουργήθηκε με όραμα και στρατηγικό στόχο να ενώσει σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τις σημαντικές δυνάμεις των Ακαδημιών του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, οι οποίες δυστυχώς μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσαν διάσπαρτες και αναξιοποίητες στην περοφερειακή ενότητα. Πλέον, με συγκριτικό μας πλεονέκτημα τη συλλογική προσπάθεια και δυναμική συμμετοχή 11 αθλητικών σωματείων, παρέχουμε σε 500 παιδιά των Χανίων αθλητική εκπαίδευση και ευκαιρίες υψηλού επιπέδου, με τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους προπόνησης εφαρμόζοντας στα 6 αθλητικά μας κέντρα τα πρότυπα της FIFA, της UEFA, των ΤΕΦΑΑ και των Σχολών Προπονητών της ΕΠΟ».

Η παρουσίαση για το κοινωνικό πρόγραμμα "Πάθος για Ζωή" έγινε από την Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης, Δώρα Κυριακάκη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη, που ανέφεραν: «Σε μια τόσο πιεστική χρονική περίοδο για την Υγεία και την Οικονομία του τόπου μας, εξαιτίας της απρόβλεπτης πανδημίας Covid-19, η ΠΑΕ Χανιά με Πάθος για Ζωή αποφάσισε ότι οφείλει να ανοίξει κι άλλο την αγκαλία της. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στα μηνύματα που λαμβάνουμε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» καθώς αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν ακόμα και σε στοιχειώδεις ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Για την επιτυχία στο απαιτητικό μας έργο ζητήσαμε την ευλογία και τη συμπαράσταση των τριών Μητροπόλεων του τόπου μας. Ευχαριστούμε για τη θερμή ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας τους Σεβασμιώτατοιυς Μητροπολίτες «Κυδωνίας και  Αποκορώνου», «Κισσάμου και Σέλινου» και «Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων». Από αύριο, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά www.chaniafc.gr για κάθε νέο μέλος που θα εγγράφεται ηλεκτρονικά και δωρεάν στην ομάδα μας, στο blue club, η ΠΑΕ Χανιά θα δωρίζει 1€ στο νέο της κοινωνικό πρόγραμμα «Πάθος για Ζωή».

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Αντώνης Ξεπαπαδάκης παρουσίασε το νέο δωρεάν πρόγραμμα προνομίων των μελών της ομάδας “Blue Club”, το οποίο συνδυάζεται με την εκπτωτική κάρτα “Blue Passion”. Η εγγραφή μέλους πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και δωρεάν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά www.chaniafc.gr και η προσωπική κάρτα προνομίων αποστέλλεται αμέσως μετά στα νέα μέλη. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά και στο πεδίο blue club αναγράφονται αναλυτικά και οι δεκάδες – μέχρι σήμερα – συμβεβλημένες επιχειρήσεις (blue partners) της περιφερειακής ενότητας Χανίων, η διεύθυνση και η επωνυμία τους, καθώς και η έκπτωση που προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας “Blue Passion”. Εκτός από προσφορές σε κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίές (π.χ. εστίασης, ένδυσης, υπόδησης, κομμωτήρια, κοσμηματοπωλεία, φροντιστήρια, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού), τα μέλη της ομάδας θα απολαμβάνουν προνόμια και στις δράσεις της ΠΑΕ Χανιά στα εισιτήρια, αναμνηστικά προϊόντα, διαγωνισμούς και κληρώσεις ενώ θα ενισχύουν και το Κοινωνικό Πρόγραμμα της ομάδας, καθώς αυτή θα προσφέρει €1 κατά τη δωρεάν εγγραφή τους.  

Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης παρουσίασης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Σεγρεδάκης, η Διοίκηση της ομάδας παρουσίασε τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις της ΠΑΕ Χανιά και τίμησε τους Χρυσούς χορηγούς της ομάδας