Τη λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Αρης Σούδας.

Οι τρεις εξ αυτών έμειναν ελεύθεροι και ήδη εντάχθηκαν σε ομάδες τοπικού, ενώ ο τέταρτος παραχωρήθηκε για ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτέλεσαν ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας και φυσικός ηγέτης, Μάνος Στρατουδάκης (συνεχίζει στον Ικαρο) και οι Γιώργος Σουχλάκης (επέστρεψε στον Απόλλωνα Αγ. Ιωάνννη) και Μανώλης Ψαρουδάκης (εντάχθηκε στη Δόξα Παχιανών). Για ένα χρόνο παραχωρήθηκε στον Απόλλωνα ο Μανούσος Σαρτζετάκης.

Οι ανακοινώσεις του Αρη:

Από το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Σουχλάκη και Μανώλη Ψαρουδάκη καθώς η παραχώρηση  του Μανούσου Σαρτζετάκη για ένα χρόνο στην ομάδα του Απόλλωνα. 

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά και τη συνεργασία τους και τους ευχόμαστε  υγεία και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Από το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον  πολύπειρο και επί σειρά ετών αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας μας Μάνο  Στρατουδάκη.

Πρωταγωνιστής σε μια διαδρομή πολλών ετών με δύο πρωταθλήματα, με ένα super cup, με τελικούς κυπέλλου, με την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική καθώς και άλλες  όμορφες στιγμές για την ομάδα μας.

Μάνο σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου και ελπίζουμε να νοιώθεις το  ίδιο όπως κι εμείς. Θα σε θεωρούμε για πάντα οικογένειά μας και μέλος της ομάδας  μας. Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για σένα.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία πάνω απ’ όλα σε ότι κι αν κάνεις.

Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook