Επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση το επικίνδυνο αυτό κομμάτι της εθνικής οδού, στον ανισόπεδο κόμβο της Σούδας, αποκαθίσταται και ανακατασκευάζεται

Πρόκειται για ένα σημείο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου με το πιο επικίνδυνο, κατεστραμμένο οδόστρωμα, με λακκούβες και ρωγμές που αποτελούν παγίδα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όλα αυτά σε έναν κόμβο που οδηγεί στην έξοδο για το λιμάνι της Σούδας και για το αεροδρόμιο Χανίων.

Το πρόβλημα επικρατούσε χρόνια με την περιφέρεια να είναι ενημερωμένη γι αυτό. Τα αυτοκίνητα αρκετές φορές αναγκάζονταν να πηγαίνουν ακόμα και στην αριστερή λωρίδα πριν στρίψουν δεξιά στην έξοδο, προκειμένου να αποφύγουν το μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος που ήταν κατεστραμμένο και άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση το κομμάτι αυτό της εθνικής οδού, στον ανισόπεδο κόμβο της Σούδας, αποκαθίσταται και ανακατασκευάζεται.

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα με το ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσαμο προς Χανιά να είναι κλειστό. Συγκεκριμένα κλειστός θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο νότιος κλάδος του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Μουρνιών μέχρι τον κόμβο Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook