Μεγάλο πρόβλημα με επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ στο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

Η απαγόρευση απόπλου των πλοίων και από το λιμάνι του Πειραιά, σε συνδυασμό με τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού προκάλεσε ένα σοβαρό πρόβλημα σε επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ υπεραστικών λεωφορείων Χανίων – Ρεθύμνου, οι οποίοι ταξιδεύουν από την Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Χανιά.

Ενώ συνήθως στις περιπτώσεις απαγόρευσης απόπλου, γίνεται η επιβίβαση επιβατών οι οποίοι περιμένουν μέσα στο πλοίο την άρση της απαγόρευσης, τώρα δεν επιτρέπεται η επιβίβαση προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός για όλες τις ώρες μέχρι να φύγει το πλοίο.

Έτσι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο Blue Galaxy που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά, λόγω της απαγόρευσης απόπλου, βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά με κλειστές τις πόρτες.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στους επιβάτες του δρομολογίου του ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, οι οποίοι δεν μπορούν να μπουν στο πλοίο, αλλά είναι και απίστευτο το ότι θα πρέπει να περάσουν όλη τη νύχτα μέσα στο λεωφορείο.

Να σημειωθεί πως το λεωφορείο έφυγε απο Θεσσαλονίκη στις 11:30 το πρωί και ήταν καθοδόν για Πειραιά όταν ανακοινώθηκε η απαγόρευση απόπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το πλοίο αναμένεται να αποπλεύσει από τον Πειραιά για Χανιά στις 8 το πρωί του Σαββάτου και η επιβίβαση θα επιτραπεί από τις 6 το πρωί. 

Όμως το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ πρόβλημα αποτελεί και το ότι όταν φτάσουν οι επιβάτες στην Σούδα στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου  θα είναι σε ισχύ το lockdown.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook