Λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί λόγω απαγόρευσης απόπλου και μέτρων κατά του κορωνοιού

Τελικά επιτράπηκε η επιβίβαση στο ΕΓ/ΟΓ Blue Galaxy το οποίο «έδεσε» στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της απαγόρευσης απόπλου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ειδικά με τους επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ υπεραστικών λεωφορείων Χανίων Ρεθύμνου, το οποίο ξεκίνησε το πρωί από την Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Χανιά.

Η απόφαση για απαγόρευση του απόπλου εκδόθηκε ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν προς Πειραιά και μόλις έφτασε έγινε γνωστό πως δεν θα επιτρεπόταν η επιβίβαση στο πλοίο  καθώς λόγω του απαγορευτικού οι επιβάτες θα διανυκτέρευαν μέσα στο πλοίο και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός μεγάλου αριθμού ατόμων για πολλές ώρες.

Όμως αυτό δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στους επιβάτες του λεωφορείου οι οποίοι θα ήταν αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν μέσα στο λεωφορείο.

Τελικά και όπως είπε στο Flashnews.gr o πρόεδρος του ΚΤΕΛ Γιάννης Καψανάκης, επετράπη η είσοδος λεωφορείου και επιβατών οι οποίοι θα μείνουν στο πλοίο με τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

Το ΕΓ/ΟΓ Blue Galaxy αναμένεται να αποπλεύσει από τον Πειραιά στις 8 το πρωί και θα φτάσει στην Σούδα στις 16:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook