Μια γυναίκα και δύο άντρες πήραν τον δρόμο για την Δικαιοσύνη

Το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο  άγνωστος δράστης αφού εισήλθε  σε οικία ημεδαπής αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε η κλοπή έγινε από αλλοδαπή η οποία αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επίσης σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 
Ειδικότερα, το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες 154 φυσίγγια, είδη καθαρισμού και χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ που διερευνάται η προέλευση του.

Και για τις δύο περιπτώσεις η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Επιπλέον σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης. 

Ο ημεδαπός συνελήφθη ενώ η προανάκριση διενεργείται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook