Στο πλευρό των πολιτών που διαμένουν στην περιοχή και ιδιαίτερα των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων θα βρίσκεται κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων ο Δήμος Αποκορώνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του κορονοϊού και προσπαθώντας να περιορίσει τις συνέπειες της πανδημίας και να προστατεύσει τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες των πολιτών, ενημερώνει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου θα βοηθούν ηλικιωμένους, ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους, όπως συνταγογράφηση, αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων».

«Με ένα τηλεφώνημα στο 28253 40312 εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο 6978268265 απογεύματα και Σαββατοκύριακα, το προσωπικό του δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει τις απαραίτητες λύσεις», προστίθεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Επίσης, στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αποκορώνου, από τη Δευτέρα 9/11/2020, θα παρέχεται τηλεφωνικά ψυχολογική στήριξη για τους δημότες Αποκορώνου, από ψυχολόγο, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00, στον τηλεφωνικό αριθμό 28253 40322».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook