Ο κορονοϊός και τα lockdown έχουν ως αποτέλεσμα να μεταφέρονται οι γάμοι – Τι λέει η σχεδιάστρια νυφικών, Ντενίζ Ελευθερίου, για τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν

Η πανδημία του κορονοϊού και τα lockdown τόσο του περασμένου Μαρτίου όσο και του Νοεμβρίου έχει κάνει πολλά ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν να περιμένουν να δουν πότε τελικά θα κάνουν τον γάμο τους… 

Οι πρόβες νυφικού για τις υποψήφιες νύφες έγιναν μέσα στο 2020 αλλά οι γάμοι δεν κατάφεραν να γίνουν. Ετσι, πολλά ζευγάρια προχώρησαν σε αναζήτηση ημερομηνίας για τον γάμο τους μέσα στο 2021. Η αναζήτηση, όμως, αυτή εξελίχθηκε σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, καθώς τα Σαββατοκύριακα για να τελεστούν γάμοι το 2021 φαίνεται να είναι ρεζερβέ. 

Όπως είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» η σχεδιάστρια νυφικών από τη Θεσσαλονίκη Ντενίζ Ελευθερίου, αρκετές νύφες για τις οποίες έχει ήδη σχεδιάσει τα νυφικά τους, ψάχνουν και δεν βρίσκουν την ημερομηνία που θέλουν για να κάνουν τον γάμο τους.

«Έχουν κλείσει όλα τα Σάββατα και όλες οι Κυριακές. Μόνο Δευτέρα, Τρίτη, Τέταρτη έχουν μείνει. Ακόμη και οι Πέμπτες είναι κλεισμένες για του χρόνου, ειδικά στις εκκλησίες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, όπως λένε οι νύφες. Είναι αφενός οι γάμοι που “ξέμειναν” από το 2020 και αφετέρου αυτοί που ήταν ήδη προγραμματισμένοι για τη νέα χρονιά, οπότε γίνεται σχεδόν διπλάσιος ο αριθμός για το 2021», ανέφερε η κυρία Ελευθερίου.

Όπως όλα δείχνουν, το νέο έτος – και ειδικά την άνοιξη – θα επικρατεί «μποτιλιάρισμα» από ζευγάρια στους ιερούς ναούς καθώς οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν αναβάλει λόγω των περιοριστικών μέτρων τους όρκους αιώνιας αγάπης έσπευσαν να κλείσουν ημερομηνία και να προγραμματίσουν τον γάμο τους, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά. «Υπάρχουν γάμοι που αναβλήθηκαν και τρεις φορές. Ένα ζευγάρι που ο γάμος θα γινόταν στις 5 Σεπτεμβρίου άλλαξε αρχικά την ημερομηνία για το Μάιο του 2021. Βλέποντας ότι η κατάσταση με τα κρούσματα πήγαινε καλά το καλοκαίρι αποφάσισαν να “μετακομίσουν” την ημερομηνία προς τα πίσω και πάλι και να κάνουν τον γάμο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Δεν ξέρω αν έγινε τελικά. Το νυφικό παραδόθηκε αλλά την ημέρα εκείνη ανακοινωθήκαν τα μέτρα», εξηγεί η σχεδιάστρια.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook