Οχι την καλύτερη δυνατή εντύπωση προκάλεσαν οι χτεσινές εικόνες από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά Χανίων.

Οι εικόνες (φωτογραφίες) αναγνωστών του Flashnews.gr αποτύπωναν ότι δεκάδες πιστοί προσήλθαν χτες, παραμονή του Αγίου Νεκταρίου στην εκκλησία του Αγίου στα Παχιανά Χανίων, συμμετέχοντας μάλιστα στη Θεία Λειτουργία.

Ωστόσο, αργότερα με μηνύματά τους, αναγνώστες του Flashnews.gr που προφανώς δήλωσαν “παρών” χτες στην εκκλησία, μας τονίζουν ότι, ναι μεν πήγε αρκετός κόσμος αλλά βρήκε τις πόρτες κλειστές, αφήνοντας τις προσφορές τους και τα ονόματά τους (όπως ορίζει η θρησκευτική παράδοση) εκτός κκλησίας.

Να σημειώσουμε όμως ότι το Flashnews.gr δεν έγραψε ότι μπήκαν στην εκκλησία μέσα ούτε ότι ήταν ανοιχτές ή κλειστές οι πόρτες, αλλά ότι προσήλθαν, πήγαν δηλαδή πιστοί στον ναό (με αποτέλεσμα να  μαζευτούν πολλοί απ’ έξω).

Επίσης το κύριότερο, όπως γράψαμε, υπάρχει lockdown και δικαιολογούνται πολύ συγκεκριμένες μετακινήσεις. Σε καμία από αυτές τις μετακινήσεις δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση στην εκκλησία. 

Σε αυτές τις στιγμές ωστόσο που ζούμε και με τα κρούσματα να σφύζουν χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook