Οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης είναι ανάμεσα στους αθλητές που κατ’ εξαίρεση της απαγόρευσης θα συνεχίσουν τις προπονήσεις.

Οι δύο αθλητές, όπως και ο προπονητής τους Κωνσταντίνος Τζιλιβάκης, θα πρέπει να υποβάλλονται εβδομαδιαίως σε τεστ για κορωνοϊό για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως ενημερώνει ο σύλλογος γονέων κολύμβησης ΝΟΧ τα τεστ θα είναι μία προσφορά του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Επειτα από την βεβαίωση της ΓΓΑ ότι χορηγείται άδεια για προπόνηση και προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους αθλητές Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη μαζί με τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Τζιλιβάκη και ότι θα πρέπει να υποβάλλονται εβδομαδιαίως σε τεστ Covid-19 για τον περιορισμό της διασποράς, ο σύλλογος γονέων κολύμβησης Ναυτικού Ομίλου Χανίων επικοινώνησε με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και συγκεκριμένα με τον κ. Ντουκάκη Στέφανο για το συγκεκριμένο θέμα, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να εκτελεί τα τεστ εντελώς δωρεάν, διευκρινίζοντας ότι είναι μια προσφορά του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σαν σύλλογος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Εκ του Δ.Σ. γονέων κολύμβησης ΝΟΧ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook