Συνελήφθησαν χθες Πέμπτη και ώρα 20:15, στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ετών 16, 21 και 56, (εκ των οποίων οι δύο πρώτες γυναίκες και ο τρίτος άνδρας) καθώς και ένας 56χρονος ημεδαπός, κάτοικοι Ιεράπετρας και Καλού χωριού αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες για προαγωγή στην πορνεία – μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων.

Το τελευταίο χρονικό διάσημα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη αλλοδαπή, από κοινού με τον 56χρονο ομοεθνή της και τον 54χρονο ημεδαπό, από κερδοσκοπία προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου με την διαμεσολάβηση της 16χρονης αλλοδαπής, έκλεισε ραντεβού έναντι του ποσού των 70 ευρώ που της κατέβαλε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 21χρονη συμπατριώτισσα της, η οποία όπως διαπιστώθηκε στερείται πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος επ’ αμοιβή εκδιδομένου προσώπου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 16χρονη, με τη μεσολάβηση και την συνεργασία του 56χρονου αλλοδαπού και του 54χρονου ημεδαπού, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους. Επιπλέον, ο 56χρονος μετέφερε την 21χρονη στον τόπο του ραντεβού.

Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή του 54χρονου ημεδαπού βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και σε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια με μήκος λεπίδας από 17 εκατοστά έως 25 εκατοστά και ένα ζευγάρι χειροπέδες τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί η 35χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας μητέρα της 16χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook