Συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία χαρακτήρισε «τεμπέληδες που χαίρονται» τους δικαιούχους των 800 ευρώ, λόγω της αναστολής εργασίας τους.

Η Ιωάννα Τούνη, μίλησε για την οικονομική κατάσταση της χώρας και της Θεσσαλονίκης, όπου ζει και εργάζεται, εν μέσω πανδημίας και προχώρησε σε μία δήλωση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Αναφερόμενη στους πολίτες που θα πάρουν από το κράτος το επίδομα των 800 ευρώ λόγω της αναστολής εργασίας τους, η Ιωάννα Τούνη τους χαρακτήρισε «τεμπέληδες».

«Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η ίδια νόσησε από κορονοϊό το περασμένο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως δήλωνε πως μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό κάποιοι φίλοι της.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook