ONLINE αγορές για κάθε ανάγκη του σπιτιού σας με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στα Χανιά! Οτιδήποτε ετοιμοπαράδοτο, στην πόρτα σας μέσα σε 24 ΩΡΕΣ!

Καθώς η λειτουργία του φυσικού καταστήματος Simple City στα Χανιά αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας, το κατάστημα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και παραμένει δίπλα σας με συνεχή εξυπηρέτηση για τις ανάγκες του σπιτιού σας και όχι μόνο…

Στο simple-city.gr θα βρείτε από τα έπιπλα – μικροέπιπλα για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, ποικιλία σε λευκά είδη κορυφαίων brands μέχρι τα είδη διακόσμησης και οργάνωσης και πληθώρας ειδών για την κουζίνα και το μπάνιο!

Δίπλα σας και στη διάρκεια της καραντίνας με το νέο και πλήρως ενημερωμένο e-shop, αλλά και με παραγγελίες μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικά!

Επωφεληθείτε σήμερα και έως τις 30 Νοεμβρίου από τις εκπτώσεις έως και 30%, σε όλα τα είδη!

Επίσης, σε όλες τις ΝΕΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ισχύει έκπτωση 25%! Χριστουγεννιάτικα δέντρα, μοναδικά στολίδια, διακοσμητικά, φωτάκια, γιρλάντες και ότι χρειάζεστε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σας έρχονται στο σπίτι σας μέσα σε 24 ώρες!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εκτός του Simple City E-SHOP, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους:

– Στα τηλέφωνα 28210 99421-99411, που λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο 9.00 – 15.00.

– Στα e-mail: [email protected] και [email protected].

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Οι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ αλλά και όλες οι ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ θα παραδοθούν κανονικά:

– στα Χανιά από την ίδια την εταιρεία με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ανεξαρτήτως ποσού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

– στην υπόλοιπη Ελλάδα από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και courier.

Το Simple City ευχαριστεί τους πελάτες του για την εμπιστοσύνη τους, και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να σας προσφέρει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook