Ταυτοποιήθηκαν έξι δράστες

Μια εβδομάδα μετά την ανεύρεση κλαδιών κάνναβης βάρους 39 κιλών και 467,7 γραμμαρίων σε δύσβατη ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα και την ταυτοποίηση έξι μελών της εγκληματικής ομάδας που τα είχε τρυγήσει, αποκαλύφθηκαν ο χώρος της χασισοφυτείας και το… χωριό που είχαν στήσει μέσα σε αυτήν!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέχιζαν την εξερεύνηση βρήκαν έναν… οικισμό από έξι ξύλινες παράγκες οι οποίες ήταν εγκατεστημένες στον χώρο καλλιέργειας των δενδρυλλίων, προφανώς για να διαμένουν εκεί οι καλλιεργητές χωρίς να πηγαινοέρχονται δίνοντας στόχο! Μάλιστα, σε μία από τις παράγκες βρέθηκε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 939 γραμμαρίων.

Στις υπόλοιπες, βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, γάντια, ένα καπέλο και άλλα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν. Ως μέλη της ομάδας που επιδιδόταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων από τις αρχές Αυγούστου, έχουν ταυτοποιηθεί έξι Αλβανοί ηλικίας 20 ως 33 χρόνων, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους σε περιοχές της Λάρισας, της Μαγνησίας και της Αγιάς, όπου κατασχέθηκαν 8.950 ευρώ. Μάλιστα, φέρονται ότι συνδέονται με δυο ομοεθνείς τους που είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στην φυτεία με τα 330 χασισόδεντρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook