Το μέλλον των πρωταθλημάτων Super League 2 – Football League ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Από τις αποφάσεις που πήρε η Ομοσπονδία είναι να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση για να επιτευχθεί η έναρξη των δύο πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού. Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι “επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του”.

Η Ε.Ε. αποφάσισε:

– Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και  Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

– Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook